Hvorfor er det så vanskelig å komme seg videre?

lå og kjørte hue mitt litt i natt på hvorfor det skal være så vanskelig å komme seg videre fra fortiden. Jeg føler meg nærmest litt jaget av den.

Jeg lurer på når jeg skal slutte å bli stressa rundt andre, når jeg skal få slippe den kroniske angsten og stresset som jeg har, når jeg kan slutte å bry meg så mye om å bety noe for andre, når jeg kan klare å akseptere meg selv og slutte å slite så mye med kompleksene jeg har. Hvor mange klemmer må jeg gi før jeg klarer å like det sånn på ordentlig. Når kan jeg klare å slappe av som meg selv og slutte å knuse mine egne drømmer fordi jeg er flau for å drite meg ut eller. At jeg isteden for å vise potensiale på noe. At jeg tuller det bort for å slippe å ta evt kritikk seriøst. Når skal tiden i hodet mitt slutte å gå så fort at jeg ikke rekker å pleie vennskap og andre ting?Når kan jeg klare å være gla i noen uten den store frykten at de alltid vil forlate meg? Når skal det slutte å være vanskelig å oppleve fine ting? Når vil jeg klare å legge vekk bagasjen? Jeg kunne ønske at jeg likte å bli holdt rundt. Når vil jeg slutte å savne rus?      Jeg har jobbet kontinuerlig med detta i så mange år, men selv om hodet klarer å gå litt videre så er lizzom kroppen min som en historiebok som husker alt. Jeg vil ikke være et offer, jeg er ikke noe offer. Så hvorfor må kroppen min oppføre seg som et? Hvor mye lenger tid vil det ta å få orden på livet sitt? Ti år til? 30?

Hvorfor skal det være så forbanna vanskelig å komme seg videre?

8 kommentarer

Nora Piscopo

18.04.2017 kl.16:37

Jeg kjenner meg virkelig igjen i dette.. Noen ganger føler jeg at jeg lever i fortiden i hodet mitt noe som er kjempe slitsomt.. Håper ting går forholdsvis fint med deg <3

mydarklightning

18.04.2017 kl.21:44

Nora Piscopo: ja. Det er nok flere av oss :p det er veldig slitsomt og ødeleggende :/

18.04.2017 kl.21:14

Har du kopiert mine tanker og følelser ? hehe neida men alt var så meg.øø

mydarklightning

18.04.2017 kl.21:45

Anonym: hehe :)

Naima

19.04.2017 kl.20:21

Anbefaler deg å sjekke ut siden "Norway Dawah" på Facebook. Les de ulike tekstene der. Mennesket blir svak når den ikke fullfører dens hensikt. Gud sier i Koranen: "Jeg har ikke skapt Mennesket og Jinn utenom at de skal tilbe Meg." Bare les tekstene, og vær oppriktig i ditt søk.

mydarklightning

19.04.2017 kl.20:36

Naima: tror vi skal holde gud utafor detta altså. Jeg er ikke et svakt menneske heller.

AltEgt

29.04.2017 kl.20:03

Wow, dette var egentlig ganske godt å lese, men samtidig veldig trist.

Hvorfor dette var godt var kun pga at jeg nå ikke følte meg alene om så og si ALLE tankene dine.. Men samtidig er det trist og vondt å lese, for det er ikke noe godt å ligge å tenke i seg selv.. Og hvertfall ikke når det er dette som kommer ut..

Feller faktisk en tåre, og sender deg en klem!

mydarklightning

27.05.2017 kl.14:29

AltEgt: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits