Nytt prosjekt

hei :) det har vært litt stille fra meg en stund. Jeg har startet på et lite prosjekt som jeg må prioritere litt ekstra om dagen. Det prosjektet gir meg masse. Akkurat nå er det, det eneste som går framover. Er litt sliten og lei om dagen. Legen min er sykemeldt på ubestemt tid. Jeg går på en del medisiner så er litt avhengig av god kommunikasjon der. Har prøvd å utsette lengst mulig med å dra til denne vikaren. Men i dag måtte jeg dit for å få nye resepter. Jeg hadde sovet alt for lite og sto tidlig opp for å dra dit. Bor et stykke unna. Det krevde masse av meg psykisk for å få det til i dag. Og dagen min er så og si ødelagt på grunn av det. Vikaren nektet å gi meg resepter på medisiner jeg har gått på i 14 år. Jævla mye styr og til ingen nytte.Veldig lite imøtekommende var hu oxo. Sorry at jeg sier det, men jævla fitte! Jeg savner legen min! Er så jævla slitsomt å måtte styre med alt mulig bare for å få medisiner som i utgangspunktet er et styr i seg selv.

12 kommentarer

Sandra Marie

30.03.2017 kl.14:45

Så dårlig gjort av legen..

mydarklightning

30.03.2017 kl.14:50

Sandra Marie: ja :( det syns jeg oxo.

kreativemeeg

30.03.2017 kl.16:26

Er det mulig?! Hvis du har gått på de samme medisinene i 14 år så kan det jo umulig være nødvendig at nekte deg disse nå... greit at ikke alle medisiner er bra å gå på over tid, men dette er jo i tilfelle noe fastlegen din burde ordne med å ikke en vikar som møter deg en gang... Lykke til og håper morgendagen blir bedre enn idag :)

mydarklightning

30.03.2017 kl.16:37

kreativemeeg: takk. Ja syns det var skikkelig slemt å behandle meg sånn. Det er snakk om adhd. Allergi og astma medisiner. Denna dagen suger sokker for å si det sånn. Men det må vel ordne seg. Fastlegen min er borte for en god stund

kreativemeeg

30.03.2017 kl.16:45

Seriøst?! Nekte noen de medisinen er jo bare veldig merkelig... synes veldig synd på deg!

mydarklightning

30.03.2017 kl.20:18

kreativemeeg: ja. Jeg blei litt sjokka faktisk:/ håper det ordner seg. Men i dag syns jeg litt synd på meg selv oxo. Så takk for medlidenheten.Hehe

Nora Piscopo

30.03.2017 kl.20:27

Så spennende med prosjektet da!

mydarklightning

30.03.2017 kl.21:15

Nora Piscopo: ja. Veldig spennende faktisk. Hehe.

Silje Morønning

30.03.2017 kl.23:20

Synes synd på deg, må være vanskelig å ikke få dine faste medisiner, vet hvor kjipt det er å være uten allergimedisiner og atmainhalator om noe skulle skje.... Anbefaler deg å ta kontakt med legekontoret ditt og få ordnet opp i dette, for sånn skal det ikke være. På den annen side er det også veldig dårlig gjort av deg å kalle noen noe så stygt og det hjelper iallfall ikke å skrive det offentlig på nettet. Dette er mellom deg og vikarlegen.

mydarklightning

30.03.2017 kl.23:34

Silje Morønning: hvis jeg kaller noen noe stygt. Så har di vel fortjent det. Jeg har ikke sagt navn. Så stygt var det ikke. Det som var stygt var måten hun behandlet meg på da jeg var der. Både jeg og legen er anonym her. Så å henge ut noen på nettet i offentlighet kan du ikke akkurat beskylde meg for.

Silje Morønning

31.03.2017 kl.09:48

Poenget mitt var at det hjelper ikke å klage her, du må heller ta det opp med legen din eller legekontoret. Og selv om du ikke nevnte noen navn er det fortsatt unødvendig å bruke slike skjellords. Og det er helt klart ikke greit å bruke et kvinnelig skjønnsorgan som et skjellsord.

mydarklightning

31.03.2017 kl.13:27

Silje Morønning: selvfølgelig skal jeg ta det opp med legekontoret. Og jo. Det hjalp faktisk å få ut litt utløp her. Kunne godt ga kalt henne for pikk isteden. Men det syns jeg blei for stygt. Nå må du ikke være for hårsår over skjellsorda her da. Jeg er feminist og har null problem med det. Kvinnelig kjønnsorgan heter ikke fitte. Det er et skjellsord som er basert på det. Jeg kaller sjelden folk det uten at det er godt fortjent. Om det var nødvendig. Kanskje ikke. Men nå er det gjort. Så jeg får bare stå for det. Folk har forskjellig språk.

Skriv en ny kommentar

hits