JEG ER MENTAL!

jeg har vært ganske langt nede en god stund nå. Jeg føler meg skikkelig ustabil i grunn. Veksler litt med å være skikkelig forbanna og å ikke orke å leve lenger.

Jeg presser meg til å gjøre alt som holder livet mitt oppe, men jeg syns det er veldig tungt til tider, da jeg har vanskeligheter med å se noen mening med det. Jeg føler at jeg har jobbet så hardt så lenge, men føler ikke at det går så mye framover. Å noen ganger hater jeg meg selv så mye at jeg ikke orker å stå i noe no mer. Jeg føler meg ofte misforstått og med liten egenverdi. Jeg føler jeg mister godheten i meg selv litt og litt og håpet om at alt vil løse seg. Jeg har blitt behandlet ganske dårlig opp i gjennom, og føler litt at jeg begynner å bli den personen jeg har blitt behandlet som. At jeg har begynt å gi opp kampen med å motbevise alle og bare gi etter på en måte. Jeg har begynt å få et vrede jeg er litt usikker på hvor kommer fra. Det kan nesten virke som at alle følelsene jeg tidligere har bitt meg selv i bare svever opp til overflaten av den minste ting, mens jeg sitter her som en vulkan med tikkende utbrudd og ikke skjønner noen ting.

Alt jeg føler er så sterkt om dagen. Før så klarte jeg å tone ned følelsene mine med å være rasjonell, men jeg føler at jeg mister litt den evnen oxo. Å da mister noe av det lille jeg har kontroll på. Jeg kan lizzom planlegge en livsplan og en handlingsplan for framtiden det ene øyeblikket, og planlegge selvmord det andre. Kjenne glede over ting jeg har og hva jeg har fått til, for deretter å sørge over alt som er tapt og hate meg selv for alt.

Jeg føler at jeg nesten får hjerteinfarkt over alle disse sterke skifta. I det siste så har det vært mer negative skift enn positive. Det driver meg fra vettet. For jeg finner ikke løsninger på en ting før det skifter. Jeg er mental! 

4 kommentarer

Jones

27.02.2017 kl.14:49

Vanskelig å vite hva jeg skal kommentere til dette, men jeg får behov for å si noe. Selv om ingen situasjoner er like så kjenner jeg meg godt igjen i det du sier. Det å føle en ting et øyeblikk for så å føle noe helt annet litt etterpå. Og ja, man føler seg gal. Jeg skulle ønske jeg kunne si noe som gjorde det bedre, men har ikke funnet den nøkkelen enda dessverre.

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:41

Jones:
takk <3 jeg forstår veldig godt <3 får håpe vi finner den nøkkelen en gang ?

Leo

27.02.2017 kl.15:34

Fy flate; du skriver bra!

Prøv å finne èn løsning ad gangen. Snakk med en du stoler på. Det er sånt som har hjulpet MEG mye på veien. Ut av kaoset. Ja, vi er mentale, vi mennesker. Heldigvis. Ellers hadde vi ikke levd. Men det er ikke barebare, alltid. Stå på!

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:40

Leo:
tusen takk <3 ja jeg oxo har brukt den en løsning av gangen metoden. Men noen ganger krøller lizzom alt seg alikevel :/ takk <3 stå på du oxo

Skriv en ny kommentar

hits