En dag skal alt bli bra!

jeg har kjempa mange kamper i livet mitt, å jeg føler vel egentlig at det hovedsakelig er det livet mitt har bestått mest av, men jeg skal fortsette å kjempe. Jeg skal bare kjempe på en litt annen måte.

Jeg tror det er viktig for meg å akseptere at jeg ikke vil oppnå akkurat det resultatet jeg ønsker, men å jobbe med det jeg har og ta det derfra.

Jeg må akseptere at jeg alltid vil være skadet, å jeg skal slutte å prøve å late som at jeg ikke er det. Alle di dårlige erfaringene som jeg har hatt, har formet meg. Å folk som ikke forstår det vil jeg forsøke å skyve vekk. Jeg har lært at det er bedre å stå alene enn å stå med folk som er mot meg.

Å kjempe for å bli "normal" er en tapt kamp, det må jeg bare innse. Jeg skal gå dit godheten er, for selv om det ikke er veldig mye av den, så tror jeg litt mer på at den finnes nå. Jeg har perioder der alt er dritt og jeg ønsker å dø. Det er en egen kamp i seg selv. Jeg blir ikke knyttet til så veldig mange, men jeg kan bli litt for mye knyttet til di jeg blir knyttet til. Mest fordi jeg trenger en trygg base, jeg har aldri hatt det. Og det har nok hindret meg veldig med å finne meg selv. Å akseptere å aldri få en base vil nok være det vanskeligste for meg siden det er den tingen jeg har kjempa lengst for. Alt i livet er midlertidig, oxo baser. Det betyr ikke at jeg ikke fortsatt vil sørge over tinga jeg ikke fikk eller alle tinga som har skjedd meg, men jeg skal fortsette å kjempe for å klare meg og for å like livet mitt. For jeg vil ikke at alt jeg har gått igjennom skal være forgjeves. Jeg ønsker å gjøre det til noe vakkert på et vis.

Jeg trenger ikke så mange, men jeg føler meg heller ikke sterk nok til å klare meg fullstendig alene. For til tross for alle kampene jeg har hatt, så er den største kampen jeg har, den jeg kjemper mot meg selv.

Jeg kunne ønske at jeg kunne opplevd at livet gikk litt med meg og ikke så mye i mot, men jeg skal fortsette å kjempe i det håpet om at en dag at alt vil ordne seg. At jeg vil være gla for å leve, føle meg verdifull og at alt skal bli bra.  

6 kommentarer

Sandra Marie

09.02.2017 kl.01:00

viktig å kjempe for livet når man sliter, føler veldig på hvordan det er selv..

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:44

Sandra Marie: ja <3

Marte Johannessen

09.02.2017 kl.14:15

En dag ordner det seg.. og for å si det sånn, hva er normalen? Ingen mennesker er normale, men det finnes trist,e kjedelige, glade, gode og sta personer.. :)

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:44

marte Johannessen: <3

http://hevhodet.blogg.no/

14.02.2017 kl.01:34

<3 En dag er det lys i tunnelen. Stå på! Heier på deg :)

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:43

http://hevhodet.blogg.no/: takk <3

Skriv en ny kommentar

hits