Har jeg blitt et dårlig menneske?

jeg merker at jeg har forandret meg en del di siste åra. Å jeg er litt usikker på om det er til det bedre faktisk...

da jeg var yngre så trodde jeg at det fantes noe godt i alle. Ikke nødvendigvis veldig mye, men jeg trodde at alle mennesker hvertfall hadde et lite snev av godhet i seg. Det tror jeg faktisk ikke lenger.

Før i tida hadde jeg forståelse for alle. jeg hadde empati for alle og ville hjelpe alle. Det har jeg heller ikke lenger.

Jeg veit ikke helt når det skjedde, men jeg føler at jeg har blitt både bitter, dømmende og følelsesløs for andre. At jeg har blitt til et sånt menneske som jeg sleit så fælt med å møte før i tida selv.

Jeg sammenligner mine egne opplevelser med andres problemer. Jeg sliter med å forstå problemer jeg ikke selv har vært i. Jeg har nesten blitt litt sånn ta deg sammen og fiks det type person. Og jeg har begynt å drives av hat.

Jeg ønsker ikke å være sånn. Men det er sånn jeg har blitt. Jeg har blitt som di personene som gjorde livet mitt vanskeligere. Kanskje det er en uheldig bivirkning av alt jeg har slitt med? Av all motgang og dårlig behandling som jeg har fått?Men det er ikke en unnskyldning. Jeg håper jeg "vokser" det av meg. Jeg ønsker å være en person som folk er gla i og som gir glede og støtte. Ikke en bitter og sur heks som ingen vil ha noe med å gjøre. Jeg liker ikke at fortiden min har formet meg i den retningen.Jeg ønsker ikke være et dårlig menneske. 

7 kommentarer

Monika

20.01.2017 kl.19:32

Jeg syntes nå det er flott at du i alle fall er oppmerksom på dette selv, og at du ønsker å gjøre noe med det! :) Også er det kanskje en balanse som er viktig, så man ikke mister seg selv oppe i og alltid føle for andre? Jeg håper uansett at ting faller mer på plass for deg etter hvert, og at du kommer nærmere slik du selv ønsker å være :) Lykke til!

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:49

Monika: tusen takk <3

Michelle Bye

20.01.2017 kl.20:15

Jeg syntes det er fint at du deler dette på bloggen din faktisk slik at folkene rundt deg også ser at du selv har lagt merke til dette, men det er også viktig at du har i baktankene at det kan være du har blitt slik pga måten du selv har blitt behandlet tidligere. Det er ikke nødvendigvis din egen feil at dette har oppstått. Håper såklart at ting blir bedre for deg fremover og at det "detter" av deg med tiden. :)

Ha en fin helg videre.

mydarklightning

20.01.2017 kl.20:18

Michelle Bye: takk:) ja jeg håper virkelig at det detter av :)

Celine Wiig

20.01.2017 kl.22:02

Det er som andre sier her; det er flott at du er oppmerksom på det! Det gjør deg allerede til et bra menneske og en god rollemodell, fordi du er oppmerksom på dine gode og mindre gode sider i tillegg til at du vil forandre det! Supert å dele det på bloggen :-)

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:48

Celine Wiig: tusen takk <3 foreløpig er jeg litt usikker på om selvinnsikten vil gjøre at det går bort. Men jeg håper det :)

Gorgias

21.01.2017 kl.11:29

Det er bra du endelig våkner opp og ser virkeligheten som den er, nesten i hvertfall

Skriv en ny kommentar

hits