Endelig er desember over

nå er desember over. Jeg merker at jeg er skikkelig glad for det egentlig. Desember er en kaotisk månede med ganske mye greier for meg. Det er fullstendig kaos på jobb. Man flyr ræva av seg og rekker ikke samle hodet før det er andre ting man må tenke på. Jeg liker forsåvidt kaoset på jobben og at det er masse å gjøre, men jeg hadde nok ikke fungert om det hadde vært sånn hele året, og jeg kjenner at jeg trenger å komme til meg selv igjen nå.

Jeg har vondt overalt og har vært rimelig humørsjuk hele desember. Jeg husker faktisk veldig lite om hvem jeg har møtt og hva vi har snakka om.

Desember for meg har hovedsakelig besått av å klare å holde meg oppe, vri meg unna familie sammenkomster og bruke energi jeg egentlig ikke hadde på gi dyra mine det di trang. Jeg har gjort mitt beste, men følte alikevel at jeg ikke strakk helt til på alle punkter.

Jeg pleier alltid å bli syk rundt juletider pga av stress. Men jeg har vært frisk fram til nå. Begynte å hangle litt for et par dager siden. Men veldig gla for at det skjer nå og ikke før.

Jeg hater jula. Man blir hele tida påminnet på hva man ikke har. Facebook er full av glansbilder av famile sammenkomster, det er familie filmer på tv med perfekte familier som løser problemer på en pedagogisk riktig måte med en klissete moralpreken som avslutning. Kjærlighets filmer med ensomme folk du kan relatere til, men som finner hverandre og lever lykkelig alle sine dager, julesanger på radioen, julepynt overalt hos folk som liker jula. Man klarer rett og slett ikke å fortrenge jula uansett hvor hardt man prøver. Jeg tror hovedgrunnen for at jeg kanskje plages er at jeg egentlig hadde elska jula, om bare omstendighetene mine hadde vært anderledes.

I offentligheten handler jula om familie, tilgivelse, samhold og medmenneskelighet, men i virkeligheten så representerer den grådighet, forskjellsbehandling og ensomhet.

Høydepunktet mitt i jula er når piano man kommer på radioen. Jeg elsker den sangen. Det er den eneste "julesangen" jeg kjenner meg igjen i.

7 kommentarer

Jannike Nilsen

01.01.2017 kl.22:41

Helt ærlig, er ganske glad for det også! Godt å få vekk alle nissene xD

mydarklightning

01.01.2017 kl.22:54

Jannike Nilsen: :p

Bitte-Louise

02.01.2017 kl.18:31

Fin blogg du har

mydarklightning

06.03.2017 kl.23:52

Bitte: tusen takk <3

Sandra Marie

03.01.2017 kl.16:11

deilig å være ferdig med jula for denne gang, ja:P

Helga Sriskantharajah

07.01.2017 kl.13:20

Hvis du føler at alt blir lettere når desember er over så er jeg glad på dine vegne. Selv er jeg så heldig at jeg nyter julen, men jeg er likevel veldig bevisst på at det ikke er slik for alle. Jeg vet at mange sliter når jula kommer, også mange av dem som står frem som de perfekte, glansbildeutgaver av julemennesker med de mest fantastiske julehjem. Det er ikke gull alt som glimrer. Husk at det ekte gullet finnes inne i deg selv, i din godhet, nestekjærlighet og din kreativitet. Nyt året 2017 <3

mydarklightning

07.01.2017 kl.16:54

Helga Sriskantharajah: jeg er gla for at noen nyter jula. Jeg kunne ønske jeg gjorde det samme :) nei det er ikke gull alt som glimrer, men jeg tror alikevel at det glimrer litt mer der det glimrer enn der det ikke glimrer. Om du skjønner :p

Skriv en ny kommentar

hits