Sliten av å fungere

jeg er så sykt sliten av å måtte fungere om dagen. At jeg ikke kan vise noen at jeg er langt nede. At jeg må vise forståelse for ting jeg ikke forstår noe av. Jeg føler at jeg kaver sidelengs i kryss med all vekt på feil sted.

Jeg står fast uansett åssen jeg vrir og vender på det for å finne løsninger. Jeg er sliten og lei meg. Jeg har russug og egentlig så har jeg mest lyst til å bare ruse meg sanseløs for å få litt fred fra alt. Jeg får aldri noen pauser fra meg selv eller livet. Alltid må jeg bare stå i det. At jeg er anderledes, at jeg tenker og prater for mye, og at jeg har en hau av usynlige ting jeg sliter med som få evner å forstå.

Å møte folk med forståelse for helt vanlige ting, som er så langt unna mitt rekkevidde som det kommer. Det er vanskelig. Livet mitt er ikke normalt, det har det egentlig aldri vært. Men alikevel er jeg nødt til å stå der strak i ryggen og møte folk som at jeg er et fornuftig og oppegående menneske, på dager der jeg verken er fornuftig, oppegående, eller noe særlig menneske for den saks skyld. Mulig dette er en del av livet, men ikke sånn jeg ønsker å leve det.

Jeg veit ikke helt hvem jeg er enda, men jeg er i hvertfall ekte. Jeg blir frustrert av at alt skal være så overfladisk og falskt hele tida. Man har jo ikke sjans til å passe inn noe sted når alt hander om skuespill om hvordan man burde være. Jeg forstår ikke hvordan folk klarer det jeg. At jeg alltid forblir den rare som folk himler med øynene for, når det eneste jeg gjør er å være ekte. Det virker ikke som at det er rom for å være anderledes. lag en fasade og kjøp folk med løgner om deg selv så du begynner å tro på de sjøl, kun da blir du aksepterert.

Noen ganger hadde det nesten vært litt greit om hele historien min sto printa i panna.

Skada menneske med vanskelig oppvekst prøver å krabbe seg opp fra søla. Tidligere rusmisbruker, tillitsproblemer,tilknytningsvansker og med en helt annen virkelighetsoppfatning og andre verdier, hater folk og har ikke spist eller sovet ordentlig på flere uker. Ønsker å dø, men håper at det går over.Rasshøl inntrer på eget ansvar.

Kunne vært greit...

2 kommentarer

Heia Mamma

25.11.2016 kl.22:39

Stor varm klem til deg <3

mydarklightning

25.11.2016 kl.22:43

Heia Mamma: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

mydarklightning

mydarklightning

31, Holmestrand

Blogg om mine opplevelser fra rus. Psykiatri og om livet generelt

Kategorier

Arkiv

hits