Kalde fine tida <3

jeg elsker vinteren! Jeg fryser lett, men kler gledelig på meg. Det er noe veldig fredfullt over den mørke tida med hvitt landskap.

Angsten for bugs går bort og mørket gjør at det er enklere å gjemme seg på dårlige dager.

Vinteren står lizzom i stil til personligheten min. Mørk, kald, men med et skimt av lys og håp og varme flammer. Den gir meg sterkere kontakt med min kreative side og den kan til tider klare å legge et slør på tankekaoset, sånn at jeg får oppleve noen sekunder med fred.

Eneste problemet er å gå tur med to unghunder som elsker snø når det er glatt, og som misforstår min frykt for å tryne som en angst for alt annet.som ofte kan by på litt utfordringer, men igjen så er det en liten pris for alt det fine ellers.

Eneste tiden jeg er i stand til å nyte naturen er på vinteren. Hadde jeg hatt utstyr til det, skulle jeg gjerne dratt på telttur langt vekk fra sivilisasjonen et par dager. Å gå tur i snøstorm på kvelden gir meg nesten hele gata for meg selv, jeg elsker det! Vinteren gir meg rom til å være meg selv og kan gi et lite pust i bakken fra et ellers ganske angstfullt liv. Som en slags kald og vakker balsam for en mørk og skadet sjel.

2 kommentarer

vestfrøken

12.11.2016 kl.16:48

Fint skrevet :)

mydarklightning

12.11.2016 kl.17:41

vestfrøken: takk :)

Skriv en ny kommentar

mydarklightning

mydarklightning

31, Holmestrand

Blogg om mine opplevelser fra rus. Psykiatri og om livet generelt

Kategorier

Arkiv

hits